Halland

Stort tack till alla som kom på föreläsningskvällen om dyslexi och dyskalkyli på stadsbiblioteket Halmstad

Stort tack till alla som kom på föreläsningskvällen om dyslexi och dyskalkyli på stadsbiblioteket Halmstad den 11/4. Stort tack för ert engagemang och frågor!

Inbjudan till årsmöte 2024, Dyslexiförbundet Distrikt Halland

Inbjudan till årsmöte 2024, Dyslexiförbundet Distrikt Halland Tid: tisdag 7 maj kl. 18.30 Plats: Husknuten Nässjögatan 10, Halmstad

Föreläsningskväll om dyslexi och dyskalkyli på stadsbiblioteket Halmstad

Varmt välkomna på föreläsningskväll om dyslexi och dyskalkyli på stadsbiblioteket i Halmstad torsdagen den 11 april kl. 18-19.30.

Stort tack till alla som kom på föreläsningskvällen om dyslexi och dyskalkyli i Falkenberg den 5/3-2024

Stort tack till alla som kom på föreläsningskvällen om dyslexi och dyskalkyli i Falkenberg den 5/3-2024. Fantastiskt att få träffa alla föräldrar, ungdomar, specialpedagoger och anhöriga som vill veta mer om dyslexi och dyskalkyli. Tack för ert engagemang och frågor!

Föreläsningskväll om dyslexi och dyskalkyli på stadsbiblioteket i Falkenberg. .

Föreläsningskväll om dyslexi och dyskalkyli i Falkenberg. Tisdagen den 5 mars kl. 18.00-19.30 i Dalinsalen i Argus, Falkenbergs Stadsbibliotek.
Föreläsningskväll om dyslexi

Föreläsningskväll om dyslexi på stadsbiblioteket i Falkenberg

Vad är dyslexi, hur är det att leva med dyslexi och vad finns det för hjälp och stöd att få för barn och vuxna med dyslexi? Föreläsarna kommer lyfta och ge ökad kunskap om dessa frågor utifrån egna erfarenheter och perspektiv.