Föreläsning 29 November klockan 19

Föreläsning 29 November

Har ditt barn svårt att lära sig engelska? Behöver du själv hjälp med grunderna i det engelska språket? Eller jobbar du kanske i skolan med att lära ut engelska?

Nu finns det ett nytt material för inlärning av engelska, lanserat i juni 2023. I första hand tänkt att användas av skolbarn i årskurs 1-3, men fungerar även för ungdomar, vuxna, ja alla som vill lära sig engelska på ett nytt sätt. Det har fokus på språkljud, bygger ordförråd med hjälp av bilder och ger aktiva elever som börjar prata engelska. Materialet bygger vidare på det svenska "Havsäventyret".

Vill du höra mer om detta? Kanske för att kunna använda i ditt jobb, tipsa ditt barns lärare, eller använda hemma som extra träning på engelska? Lyssna på Helena Borges, som varit med och tagit fram detta material.

Föreläsning onsdag 29 november kl 19-21 på S:t Persgatan 22B (ABFs lokaler). Det går också att delta via Zoom. För de som deltar på plats kommer vi att bjuda på fika med adventskänsla, eftersom första advent närmar sig med stormsteg. Det kommer också att finnas möjlighet att träffa några av oss i styrelsen, och ställa frågor / diskutera om nästan vad som helst som rör dyslexi och dyskalkyli. Missa inte denna chans! Kostnadsfritt för våra medlemmar, 150:- för övriga.

Anmälan senast 26 november på uppsala_lan@dyslexi.org. Ange eventuella allergier ifall du vill ha fika.

Ämnen: